De komeet van Halley ASIMOV, Isaac & EDEN, Hendrik van

Eind 1985 zal er een unieke gebeurtenis plaatsvinden: de komeet van Halley zal aan het aardse firmament verschijnen, hetgeen een schitterend en sensationeel gezicht zal opleveren. Hij blijft tot in de lente van 1986 zichtbaar, en zal behalve in de eerste maanden van 1986 ook op het noordelijk halfrond te zien zijn.

Deze komeet van Halley is volgens sommige dezelfde als 'de ster van Bethlehem'. Hij verschijnt hier eens in de ongeveer 76 jaar.

Asimov vertelt op een uitermate toegankelijke en boeiende manier over kometen in het algemeen, hun samenstelling, en over hoe de sterrenkundigen in de loop van de geschiedenis te weten zijn gekomen wat er inmiddels over kometen bekend is. Aan het eind veroorlooft hij zich een hypothese over het uitsterven van de sauriërs, elf miljoen jaar geleden, dat samen zou hangen met in dit boek behandelde materie.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

minder fraai

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis