Willem Elsschot AUWERA, Fernand

[1e druk]. Oplage: 900 ex.. Ter gelegenheid van de verfilming van 'Lijmen' en 'Het been' van Willem Elsschot [pseudoniem van Alfons De Ridder], twee hoogtepunten uit de Nederlandse literatuur, schreef de scenarioschrijver van de film, de Vlaamse romancier en journalist Fernand Auwera, dit informatieve en meeslepende boek. Auwera geeft biografische informatie over Elsschot en bespreekt de boeken 'Lijmen' en 'Het been', maar schrijft ook over de totstandkoming van het scenario: afwijken van en toch trouw blijven aan de boeken, de problemen die opduiken, waarom voor bepaalde oplossingen werd gekozen. Daarnaast doet hij uitgebreid verslag van de verfilming.Auwera, die Antwerpen net zo in zijn vezels voelt als eens de bewonderde Elssschot, was de aangewezen persoon om het scenario en dit boek te schrijven. Het is een uniek document voor de grote schare Elsschotliefhebbers en een wegwijzer voor de lezers van 'Lijmen' en 'Het been'.Met niet eerder gepubliceerde foto's. Met bronnen en personenregister.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis