Modellen die werken B. Derksen ; P.G. Noordam kwaliteit in bedrijf en informatievoorziening

Graag stellen wij u op de hoogte van het boek¿Modellen die werken: Kwaliteit in bedrijf eninformatievoorziening¿. Dit boek bevat eenoverzicht van meer dan 50 in Nederland meestgebruikte kwaliteitsmodellen om zo de effectiviteitvan ICT inzet te verhogen.Modellen op management & organisatie, proces &product, mens & cultuur, Informatievoorziening &ICT, wet en regelgeving en programma enprojectmanagement worden helder uiteengezet.Het boek wordt inmiddels gebruikt op diversehogescholen en universiteiten. De ervaring tot nutoe heeft geleerd dat dit boek een uitstekendhulpmiddel is om u inzicht te verstrekken in demodellen en de toepassing van de modellen inrelatie tot kwaliteit in bedrijf eninformatievoorziening. De kracht van dit boek zit inde korte, concrete en overzichtelijke manier waaropde modellen worden gepresenteerd. Aan het boek ismeegewerkt door een groot aantal gastauteurs dieieder vanuit hun eigen discipline dekwaliteitsmodellen hebben toegelicht. Dankzij eenstrakke lay-out en een overzichtelijk kader wordtduidelijk waar de verschillende modellen het bestetot hun recht komen.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 47,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis