Meidenpraat BAGGOTT, Julianna & POL, Lidy

Lissy is bijna dertig en ongehuwd zwanger, net als haar moeder vroeger van haar was. Ze herinnert zich een speciale vakantie waarin haar moeder haar van alles vertelde over haar eigen leven, de jaren zestig en de verwekking van Lissy. Het was het jaar waarin Lissy's stiefvader er vandoor ging met een bankbediende en Lissy samen met haar moeder een zoektocht maakte naar de biologische vader van Lissy en naar haar jeugd. Nu Lissy ouder is, beseft ze dat zij zo door haar moeder beèinvloed is dat ze het leven van haar moeder opnieuw leeft. Ze moet echter zelf keuzes maken, er moeten dingen afgesloten worden. Het is een wat verwarrend boek, gedeeltelijk omdat de tijd nogal wisselt: soms is het de jeugd van de moeder, soms de vakantie waarin alles verteld wordt, en soms het heden. Daardoor blijft ook lang het thema onduidelijk waarom het gaat: je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze van je persoonlijkheid. Ouders kunnen je een bepaalde richting laten zien, maar wat je ervan maakt is jouw keuze.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis