Het Detox-dieet Baillie-Hamilton, P.

Dit boek beschrijft een vermageringsmethode die gebaseerd is op het principe dat het menselijk lichaam zich moet ontdoen van de dikmakende chemicalien die het lichaam door de jaren heen hebben 'vervuild'. Deze methode wordt in vier hoofdstukken besproken: deel een beschrijft 'de vergiftigde lijven', deel twee gaat in op de zogenaamde 'chemische' calorieen, deel drie beschrijft wat het eigenlijke detox-dieet inhoudt: o.a. het gebruik van biologische producten en van hoge doses supplementen. Deel vier, tenslotte, geeft informatie over hoe te leven met weinig chemische calorieen. Het boek besluit met een aantal aanhangsels waaronder een groot aantal voetnoten. Het boek is niet geillustreerd, de tekst is uitgebreid. Het boek kan men plaatsen tussen de vele methodes die reeds bestaan over afvallen.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis