De Dagboeken van Anne Frank / Verhaaltjes, en gebeurtenissen uit het Achterhuis - Cady's leven BARNOUW, David & PAAPE, Harry & STROOM, Gerrold van der bevat o.a. : verhaaltjes, en gebeurtenissen uit het achterhuis

Vormg.: Eric Nuyten. Definitieve wetenschappelijke uitgave van het dagboek en verzameld werk van Anne Frank (1929-1945). Geïllustreerd met zwart-wit foto's (handschriften en andere documenten). Met een samenvatting van het rapport van het Gerechtelijk Laboratorium, opgesteld door ir. H.J.J. Hardy en het losse supplement 'Verhaaltjes, en gebeurtenissen uit het Achterhuis. Cady's leven'.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 34,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Tweede druk april 2001. Betreft twee boeken: 'De dagboeken van Anne Frank' en 'Verhaaltjes, en gebeurtenissen uit het Achterhuis. Cady's Leven'

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis