Valse profeten Bart Mesotten honderden Bijbelse woorden en uitdrukkingen te gast in het Nederlands

Maria Magdalena is weer helemaal in. De laatste jaren verschenen over dit innemende personage uit het Nieuwe Testament talloze exegetische, historische, literaire en hagiografische werken. De rage rond De Da Vinci Code is daar beslist niet vreemd aan. In de eerste uitgave van dit boek zaten we daar met onze neus op. Hier willen we er wat meer afstand van nemen. Dit boek is niet bedoeld als een kritiek op alle mogelijke ficties. Het wil evenmin een soort vita van de Heilige Magdalena zijn. Wel willen we nagaan hoe elke tijd de vrouw uit Magdala naar zich toe heeft gehaald om zijn eigen Magdalena te construeren. Het gaat dus over de receptiegeschiedenis van deze Bijbelfiguur. We volgen stap na stap haar metamorfosen in de loop van de geschiedenis.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis