Atlantis en wereldkarma BARTEN, Pieter regressies naar vorige levens van de geest in trance Lemuria en Antiek-Egypte ooggetuigenverslagen van levens voor 10.000 jaar v. Chr. op een verloren continent

Lemuria en Antiek-Egypte. Ooggetuigenverslagen van levens voor 10.000 jaar v. Chr. op een verloren continent. Dit boek voert u terug in de tijd naar twee vroegere grotewereldsamenlevingen die door velen als een legende wordenbeschouwd, maar wel degelijk hebben bestaan: Het primitievemaar spirituele Lemuria en het machtige en rijke maar zeermaterialistische en agressieve AtlantisHet boek behandelt het soms beklemmende dagelijkse leven inAtlantis U neemt kennis van de ongeloofelijke Atlantischeruimtevaart, van snelle tochten in vliegende schotels naarMars en verder de interstellaire ruimte in. Leven er in onzetijd nog rechtstreekse afstammelingen van hetoorspronkelijke Atlantische ras op de aarde?
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis