Voorspel uw toekomst Bartlett, S.

Dit boek bevat acht eenvoudige technieken waarmee u uw intuïtie kunt leren gebruiken, betere beslissingen kunt nemen en de toekomst kunt leren voorspellen. Deze methoden, die afkomstig zijn uit culturen van over de hele wereld, zijn behulpzame en betrouwbare manieren gebleken om leiding over ons leven te krijgen en de toekomst te verkennen. - Ontdek hoe een Tarotlezing u s ochtends kan helpen om op de belangrijkste taken van de dag te focussen; - Bereken wat uw naam en geboortedatum over uw lot onthullen; - Leer een pendel te gebruiken om de juiste beslissingen te nemen; - Gebruik de I Tjing om belangrijke veranderingen in uw leven door te voeren; - Onderzoek wat de kleuren in uw aura zeggen over uw geheime verlangens.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,45
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

sticker restant op voorzijde

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis