Hoe de Madonna op de maan belandde BAUERDICK, Rolf

¿Jaag hem naar de hel! Vernietig hem!¿ Als de vijftienjarige Pavel de foto van de nieuwe Partijsecretaris aan de muur van het klaslokaal wil prikken, fluistert zijn lerares Angela hem deze zin in het oor. Het is de ochtend van 6 november 1957, de Spoetnik piept in de ruimte en deze monstrueuze opdracht zet in één klap de wereld in het Karpatendorp Baia Luna op zijn kop. ¿s Nachts verdwijnt de lerares spoorloos, de eerbiedwaardige dorpspastoor wordt met doorgesneden keel in de pastorie gevonden, het Eeuwige Licht in de kerk wordt gedoofd en uit de kapel op de Maanberg wordt de Madonna gestolen.Het mysterie rond de dood van de priester en de verdwijning van Angela wordt nooit opgelost, totdat in 1989 de revolutie zegeviert en het socialisme verdwijnt in het gat van de geschiedenis. Dan gaan een aantal zaken als puzzelstukjes in elkaar passen en leert Pavel wat het oude zigeunerspreekwoord ¿Keer de wereld op zijn kop en red de maan¿ betekent.Hoe de Madonna op de maan belandde is een fonkelende roman die leest als een thriller, maar tegelijkertijd thema¿s als schuld en vergeving niet uit de weg gaat. Een meeslepend en uniek boek.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis