The Ever-Changing American City BAUMAN, John F. ; Biles, Roger ; Szylvian, Kristin M. 1945-Present

The Ever-Changing American City seeks to help readers understand the marked changes since 1945 in what constitutes a city in the United States and who lives and works in them. The story of the postwar American city is not a simple tale of decline and rebirth. Nor is it a strai...
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 133,35
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 23 tot 25 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis