Het spirituele brein BEAUREGARD, M. & AMP; O'LEARY, D. Bewijzen voor het bestaan van de ziel

Mario Beauregard en Denyse O"Leary Het spirituele brein Bewijzen voor het bestaan van de ziel Met een voorwoord van Pim van Lommel. Volgens Dawkins en Dennett brengt ons brein het beeld van God voort. De neurowetenschapper Beauregard zet een frontale tegenaanval in, met een polemisch boek. Samen met wetenschapsjournalist O"Leary beschrijft hij recente onderzoeken die het tegendeel bewijzen. Zelf deed Beauregard neurologisch onderzoek bij mediterende karmelieten. Daaruit blijkt dat de nonnen tijdens het mediteren niet hallucineren, maar daadwerkelijk contact maken met "iets" buiten zichzelf. Mario Beauregard is onderzoekerleider aan het Montreal Neurological Research Center van de McGill University. In 2000 werd hij tot één van de honderd pioniers van de 21ste eeuw verkozen door het World Media Net, een samenwerkingsverband van twintig Europese en Aziatische dagbladen. Denyse O"Leary is wetenschapsjournalist voor diverse Canadese kranten en tijdschriften. Dit boek is een levendige inleiding tot een gebied waar neurowetenschappen, filosofie en culturele oorlogen onvermijdelijk met elkaar vervlochten zijn. Publishers Weekly.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 12,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis