Kinderen op hun mooist BEDAUX, Jan Baptist & EKKART, Rudi het kinderportret in de Nederlanden 1500-1700

Kinderen op hun mooist Het schilderen van kinderportretten was een traditie in de Nederlanden. Het genre maakte een echte bloeitijd door in de Gouden Eeuw, speciaal in de Noordelijke Nederlanden, en wordt gekenmerkt door een hoge schilderkunstige kwaliteit. Het kinderportret heeft verschillende gezichten. Sommige zijn buitengewoon ontroerend, onschuldig en hartveroverend, andere dragen een duidelijk moralistische boodschap uit. Vaak ook poseren de kinderen vermomd als kleine volwassenen. Kinderen op hun mooist is samengesteld door specialisten die hun sporen verdiend hebben op het gebied van de studie van het zestiende- en zeventiende-eeuwse kinderportret, de geschiedenis van kinderkleding en speelgoed en de historische pedagogiek. Zeer goed exemplaar.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 24,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis