Faster, Pussycat! BEERS, Beertje van.

Faster,
PUSSYCAT!
'Mijn sexueel ontwaken was niet mooi en elegant als het langzaam ontluiken van een bloem, maar abrupt en ongepast als het ontploffen van twintig rotjes middenin je huiskamer. Op mijn elfde had ik de sexuele onrust van een Italiaans voetbalelftal na tien dagen trainingskamp. Om mij uit mijn lijden te verlossen gaf mijn moeder me een stapel voorlichtingsboeken die me vertelden dat sex OKAY was. Dat alles KON, en alles MOCHT. Sorry, maar onnozele maagden zijn pervers genoeg om te weten dat sex leuker is als het juist NIET mag.'
Beertje van Beers (34) schrijft en hoe! In snelle stijl beschrijft ze de ups en downs uit het leven van een jonge vrouw, waarbij ze Sex in the City combineert met een gezonde dosis Nederlandse humor. De auteur spaart zichzelf niet, en schrijft zonder gene over haar relaties, sexleven en eigenaardigheden.
In het boek zijn foto's opgenomen uit Beertjes eigen collectie.
Beertje is free lance journalist en schrijft voor De Telegraaf op Zondag, Nieuwe Revu en Starstyle. Ze woont in Amsterdam en New York.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,90
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

De auteur beschrijft aan de hand van maandelijkse, hier gebundelde columns wat ze de afgelopen vijf jaar heeft beleefd. De columns gaan over uiteenlopende zaken: over haar babywens, het werk dat ze doet, maar ook over heel persoonlijke dingen. Het boek geeft een ruime kijk in het leven van de schrijfster, niet alleen op het heden, maar ook op het verleden. Trefw:// column / columns / Telegraaf / Nieuwe Revu / Starstyle /

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis