Total Recall BELL, Gordon & GEMMELL, Jim hoe de e-memoryrevolutie alles gaat veranderen

Hoe zou het zijn om je alles te kunnen herinneren? Binnenkort is dat mogelijk: je zal gemakkelijk en vrijwel kosteloos je hele leven digitaal kunnen opslaan, tot in het kleinste detail. De gevolgen van deze ontwikkeling zijn nu nog moeilijk voorstelbaar: een hartstilstand kan voorkomen worden, je kunt nagaan of het een goede keuze is geweest om te scheiden van je partner en je nageslacht zal jaren na je dood een gesprek met je kunnen voeren. Total Recall biedt een blik op de nabije toekomst; het is een controversieel betoog dat zelfs de grootste sceptici ervan zal overtuigen dat door total recall alles zal veranderen. De gevolgen van de e-memoryrevolutie zijn werkelijk onvoorstelbaar - totdat je Total Recall leest. 'Total Recall is een must read, vanwege de onvermijdelijkheid en oorspronkelijkheid ervan en de visionaire auteurs.' - Nicholas Negroponte, auteur van Digitaal leven.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

In goede staat

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis