Goud- en zilversmeden te Utrecht in de late middeleeuwen [2 delen met bijlage] BERGH-HOOGTERP, Louise E. van den

In dit werk wordt een klein facet van de Utrechtse stedelijke geschiedenis getoond, waarbij vooral de mensen die gedurende drie eeuwen binnen de muren als goudsmid hebben gewerkt, in het volle licht zijn geplaatst. Ook tracht dit boek een nuchtere en objectieve inventarisatie te zijn van wat aangaande het ambacht te Utrecht in de periode van omstreeks 1300 tot 1600 bewaard is gebleven.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 28,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

2 delen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis