George Hendrik Breitner 1857-1923 BERGSMA, RIETA & HEFTING, PAUL Schilderijen, tekeningen, foto's

Met bijdragen van J.F. Heijbroek, Kees Keijer, Mary Kemperink, Tineke de Ruiter, Bert Steevensz en Michiel Wagenaar.Breitner wordt algemeen gezien als een van de grootste Nederlanse schilders van de 19e eeuw en vormt samen met WIllem Witsen en Isaac Israels de kern van een groep schilders die later de Amsterdamse Impressionisten werden geoemd. Kenmerkend is zijn voorliefde voor het stadsleven vol dynamiek en beweging.Dit unieke overzichtswerk van Breitners kunst besteeds aandacht aan alle thema's die hij portretteerde, van stadsportretten tot soldaten- en huzarenstukken, vanuit verschillende vakdisciplines. Het bevat ruim 110 schilderijen, aquarellen en tekeningen, alsmede circa 50 foto's. Veel van de afgebeelde werken en foto's zijn zelden of nooit eerder gepubliceerd.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 19,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis