Van Dale Handwoordenboek Nederlands-Frans BOGAARDS, Paul

- circa 32.000 trefwoorden, 750 pagina's - beknopte versie van Groot woordenboek - bijzonder geschikt voor thuis, op school en op kantoor - ook verkrijgbaar als Set Handwoordenboeken Frans De taal van deze tijd In de Van Dale Handwoordenboeken staan alle dagelijkse woorden. Daarbij horen ook vaktaal, aardrijkskundige namen en woorden uit de wereld van de politiek, mode, muziek, sport, computers etc. Je grijpt dus niet gauw mis! De handwoordenboeken vertellen niet alleen wat een woord betekent en wat de goede spelling is, maar geven ook antwoord op vragen als: waar ligt de klemtoon, is het een de- of het-woord, wat is het meervoud, geslacht, vervoeging en hoe wordt het woord in de zin gebruikt? Verschil met het Groot woordenboek Nederlands-Frans De trefwoorden in het Handwoordenboek Nederlands-Frans zijn zo geselecteerd, dat alle woorden en woordbetekenissen die in de gewone, dagelijkse omgangstaal voorkomen, vermeld zijn. Specialistische, technische, zeldzame of verouderde termen en betekenissen zult u in dit woordenboek tevergeefs zoeken; daarvoor kunt u terecht bij het Van Dale Groot woordenboek Frans-Nederlands. Vaktaal is alleen opgenomen als dat doorgedrongen is in de algemene media, zoals het geval is bij informatica en sport. Ook aan het Nederlands in België is ruime aandacht besteed. School, kantoor en thuis De Handwoordenboeken van Van Dale hebben zo'n doordacht geselecteerde en actuele inhoud, dat ze bijzonder geschikt zijn voor gebruik op de middelbare school, op kantoor en thuis. Met name de leerlingen van het voortgezet onderwijs zullen praktisch nooit misgrijpen: de selectie van het woordmateriaal is gemaakt met het oog op de taalbehoeften van die gebruikersgroep.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis