Inleiding in de medische sociologie J.M.D. Boot ; J.J. Klinkert

"?De medische sociologie wordt hier niet gepresenteerd als een afgesloten ‘body of knowledge’, maar als een fascinatie met ziekte, gezondheid en zorg als sociale verschijnselen die vanuit een steeds wisselende gezichtshoek worden bekeken.?
Paul Schnabel, Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde, 1995, ten aanzien van de vorige druk.

?Samengevat: een informatief, overzichtelijk en helder geschreven inleiding met een beperkt aantal zwakke plekken.?
Joop Jaspers, Medische Antropologie, 1996, ten aanzien van de vorige druk.

Al sinds 1977 neemt de Inleiding in de medische sociologie een prominente plaats in binnen het onderwijs aan aankomende beroepsbeoefenaren in de zorgsector. J.M.D. Boot heeft de uitgave midden jaren negentig ingrijpend herzien. De ‘state of the art’ van de medisch sociologisch discipline werd opnieuw verwoord in sociologische begrippen en theorieën en toegepast op gezondheid, ziekte en (gezondheids)zorg. De zevende druk is benut om de meest recente ontwikkelingen qua sociologisch denken en onderzoeksresultaten toe te voegen, en om de in het verleden geconstateerde ‘zwakke plekken’ te elimineren door de waardevolle commentaren van recensenten, docenten en studenten te verwerken. Actualisering van illustratieve tekstboxen zorgt voor een goede aansluiting van deze sociologische theorie en praktijk op de maatschappelijke realiteit van ziekte, gezondheid en (gezondheids)zorg. "
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 34,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis