De kunst van leven BORECKA, B. & ARGONIJT, R. een praktische handleiding voor het creeren van je eigen werkelijkheid

DE kunst van Leven
Een praktische handleiding voor het creëren van je eigen werelijkheid
Barbara Borecka (1963) is geboren in Polen in een zeer spirituele familie en kwam in 1990 naar Nederland. Ze is opgeleid als oceanograaf. Sinds 1993 is ze zich meer en meer gaan bezighouden met werken met licht, energie, transmissie en bewustwording. Haar leraren waren John Kalse, Sanaya Roman, Duane Packer en Abraham-Hicks. Barbara is in 1997 begonnen met het geven van cursussen Awakening Your Light Body en Creëren van je eigen werkelijkheid. Sindsdien is ze steeds bezig geweest met het nader onderzoeken en testen van de principes van het creëren, waarbij ze werd gesteund door vele gidsen en lichtmeesters. Barbara geldt als een pionier op dit terrein.
Je hebt mogelijkheid om dat te creëren wat je werkelijk wilt en om je dromen te leven. Je leven kan mooi en goed zijn. Jij bent de bron van wat er in jouw werkelijkheid gebeurt. Dit inzicht brengt alle kracht en alle macht bij jou terug. Dan hoef je geen pech of geluk meer te hebben, want jij kunt alles beïnvloeden.
Je creëert door middel van je vibratie. Elk moment van je leven zend je, bewust en onbewust, energiepatronen naar het universum. Door resonantie worden ze versterkt en keren ze naar je terug. Wat je vibreert verschijnt in je leven. Je vibratie kun je beïnvloeden en met dit boek leer je hoe je dat kunt doen.
In De kunst van leven worden de basisprincipes van creëren uit de doeken gedaan en wordt er verteld hoe deze in de praktijk kunnen worden gebracht. Er staan veel praktijkvoorbeelden en direct toepasbare tips in het boek. De methodiek is efficiënt en grondig. Je werkt aan de echte oorzaak: de vibratie van jouw energie.
Gun jezelf dat leven. Laat je dromen uitkomen. Alles is mogelijk!
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 15,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis