Het grote, gezellige voetbalquizboek voor het hele gezin BORST, H. & NICOLAÏ, H-J.

Quizplezier voor jong en oud Het grote, gezellige VOETBAL QUIZBOEK voor het hele gezin Waarmee vergaart een te man onmetelijke roem en glorie? Wanneer hij de beste is bij een voetbalquiz vol strikvragen. Om het voor vrouwen en kinderen leefbaarder te maken tussen al die te mannen met hun triviale kennis, schreven Hugo Borst en Hans-J rgen Nicola et grote, gezellige voetbalquiz-boek voor het hele gezin. De 1000 vragen zijn onderverdeeld in mannenvragen, vrouwenvragen en kindervragen. Voorts is er voor de te man de categorie 'supermoeilijk'. Hugo Borst is columnist voor Algemeen Dagblad en Esquire. Daarnaast is hij redacteur van Hard gras en wekelijks te zien Studio Voetbal. Hij schreef de bestsellers Over vaders & zonen (2005) en De Coolsingel bleef leeg (2006). Hans-J rgen Nicola s sportmarketeer. Hij treedt met zijn voetbalquiz op in sportkantines en op bedrijfsfeesten.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,90
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis