Sinterklaas voor alle kinderen BOS, Burny

Komt Zwarte Piet echt door de schoorsteen? Welke Sinterklaas is de echte? Wat moet de Sint met een Pietje dat niet kan rijmen? Waar zijn de pantoffels van de Sint? En... waar is de wasmand??
Verhalen, gedichten en tekeningen over de grootste kindervriend van Nederland!
Met bijdragen van Burny Bos, Stef van Dijk, Annemarie van Hearingen, Yvonne Jagtenberg, Sandra Klaassen, Rindert Kromhout, Johanna Kruit, Nannie Kuiper, Ben Kuipers, Hans Kuyper, Sjoerd Kuyper, Kris Nauwelaerts, Selma Noort, Lydia Rood, Harmen van Straaten, Thé Tjong-Khing, Dolf Verroen en Sylvia Weve.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 5,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis