Even geduld aub BOUHUYS, Mies [sst.] & RUN, Herman van & SCHEEPMAKER, Nico Visies op televisie

[1e druk]. Vormg.: Lou Pool. Uitgave t.g.v. de Boekenweek 1977. Met literaire bijdragen over televisie van o.a. Renate Rubinstein, Koot [= Kees van Kooten], Tim Krabbé, Harry Mulisch, Mies Bouwman, Jan Mulder en J. Bernlef. Geïllustreerd. [Blom, p. 68]. Zeer mooi exemplaar. Trefw.:// Boekenweekgeschenk / Geschenk
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 3,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis