Hoe planten overleven BOURNÉRIAS, Marcel & BOCK, Christian

HOE PLANTEN OVERLEVEN MARCEL BOURNÉRIAS & CHRISTIAN BOCK Planten zijn de ware weldoeners op onze planeet. Ze zorgen onder meer voor zuurstof en voedsel en voorkomen erosie. In dit rijk geïllustreerde boek laten twee vooraanstaande botanici zien hoe planten functioneren. Hoe benutten ze het zonlicht, hoe halen ze vocht uit de bodem en hoe evolueren ze onder veranderende omstandigheden? Hoe is het ze gelukt om het grootste deel van onze aarde te veroveren? Het succes van de planten is te danken aan hun enorme verscheidenheid en aan hun vermogen om samen te werken met andere organismen. Maar planten zijn ook kwetsbaar. Veel soorten worden bedreigd. Ook daarom is de vraag hoe planten overleven uiterst actueel. Uit de inhoud: Planten, wat zijn dat? | Differentiate | De bloem | Autotrofie | Leven zonder water en lucht | Eendracht maakt macht | Verovering van de aarde | De strijd om het bestaan: aanpassen of verdwijnen De evolutie van planten | Planten en mensen
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis