De jongen in de gestreepte pyjama BOYNE, J.

De jongen in de gestreepte pyjama is een overrompelende roman met zó’n bijzondere inhoud dat we er niet te veel over willen zeggen.

Normaal gesproken staat er op deze plek informatie over de inhoud van een roman, maar in dit geval zou dat het lezen van het boek niet ten goede komen. We vinden het namelijk belangrijk dat u De jongen in de gestreepte pyjama gaat lezen zonder te weten waar het over gaat.

Dit kunnen we u wél vertellen: dit boek neemt u mee op reis met een negenjarige jongen die Bruno heet. Onderweg zullen Bruno en u vroeg of laat bij een hoog hek aankomen. Hekken zoals deze zijn er over de hele wereld. Maar we hopen dat u nooit voorbij zo’n hek zult hoeven gaan.


Meer over de inhoud
De jongen in de gestreepte pyjama begint in Berlijn in 1943. Als de negenjarige Bruno op een dag uit school komt, zijn al zijn spullen in kratten gepakt. Zijn vader heeft promotie gekregen, en Bruno en zijn familie moeten verhuizen naar een plek die ver weg is, waar niets te doen is en waar niemand is om mee te spelen. Hun nieuwe huis staat naast een hek dat zich uitstrekt zover het oog maar reikt, een hek dat Bruno afschermt van de vreemde mensen die hij daarachter ziet bewegen.
Bruno wil ontdekkingsreiziger worden en besluit op onderzoek uit te gaan. Op een van zijn tochten ontmoet hij een jongen wiens leven en omstandigheden zeer verschillen van dat van hem. Toch sluiten de jongens vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft...
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

uit 2006

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis