Taaltopics Spelling BRAAS, Cees. & AMP; PAS, Lidwien van der

Taaltopics Spelling geeft een duidelijk overzicht van de belangrijkste regels van spelling en interpunctie. Daarbij ligt de nadruk vooral op de regels en minder op de vele uitzonderingen. Aan de hand van een diagnostische toets kan de student een persoonlijke selectie maken van onderwerpen waar hij/zij weer eens in zou moeten duiken. Om het rendement van die zelfstudie-inspanningen te verhogen zijn in deze vierde druk, naast geactualiseerde voorbeeld- en oefenzinnen, verschillende wijzigingen aangebracht: - explicietere presentatie van belangrijke regels; - voorbeelden van veelgemaakte fouten; - extra schema's en hulpregels; - systematischer ordening van zelfstandig te maken oefeningen; - meer aandacht voor grammaticale basiskennis. De basis voor het verbeteren van de eigen spellingvaardigheid blijft natuurlijk: oefenen, heel veel oefenen en leren van je fouten. Taaltopics Spelling bevat een groot aantal oefeningen, waarvan alle antwoorden achter in het boek zijn opgenomen. Als ondersteuning is bij dit boek een speciale website - www.taaltopics.wolters.nl - beschikbaar met aanvullend materiaal voor studenten. Voor docenten is een handleiding te downloaden.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 18,45
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis