Taaltopics Rapporteren BRAAS, Cees & COUWELAAR, R. van

Een van de belangrijkste competenties van afgestudeerden in het hoger onderwijs is schriftelijk rapporteren. Dit boek focust zowel op rapportages die je tijdens je studie moet produceren, als op rapporten die je schrijft tijdens een stage. Of in je eerste baan.
Rapporteren geeft aanwijzingen voor lange rapporten met veel expliciete onderbouwing, inclusief de afstudeerscriptie. Omdat men in het bedrijfsleven bij voorkeur korte rapporten ziet, besteden we ook nadrukkelijk aandacht aan korte rapportages.
De aanpak in dit boek komt neer op het stapsgewijze ontwerpen van een structuur voor het rapport, nog voordat je begint met je onderzoek. Zo krijg je greep op een ingewikkeld en vaak langduring schrijfproces. Vertrekpunt daarbij is een scherp geformuleerde hoofdvraag.
In dit boek vind je aanwijzingen voor:
- het formuleren van de hoofdvraag
- het briefingproces
- het ontwerpen van een hoofdstukindeling
- rapportconventies (vaste rapportonderdelen)
- citeren en het verantwoorden van geraadpleegde bronnen
- vormgeving van rapporten.
Na lezing van dit boek staat niets je meer in de weg om (binnen de deadline!) glasheldere en toegankelijke rapporten te schrijven.
Als ondersteuning is bij deze serie een speciale website -www.taaltopics.wolters.nl - beschikbaar met aanvullend materiaal voor studenten. Voor docenten is een handleiding te downloaden.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 18,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis