EcoGids Amsterdam BROBBEL, Eva & WIERSMA, Tamara

De EcoGids bundelt de leukste en meest bijzondere duurzame adressen van Amsterdam, zodat je weet bij welke winkels je met een gerust hart kunt shoppen. Of het nou een maaltijd is die is samengesteld uit biologische ingrediÙnten, een tas of stoel van gerecycled materiaal, organic schoonheidsproducten, duurzaam gevangen vis of een biologisch biertje...je kunt op veel manieren bijdragen aan een beter leefmilieu.

EcoGids Amsterdam toont dat als mensen willen kiezen voor producten die zijn vervaardigd met respect voor de natuur, er een ruime keuze is bestaande uit heerlijke eetwinkels en restaurants, mooie kleding, beautyproducten en woonwinkels.

Een greep uit de duurzame locaties die uitgebreid (spread per locatie) aan bod komen in de gids: Restaurant As, De Kas, Fifteen, Nukuhiva, Marqt, Fishes, Vlaamsch Broodhuys, Hortus Botanicus, L'occitane, Lush, Brouwerij 't IJ, imps&elfs, Organic Food for You, Frank.s Smokehouse, Bakkerij Paul AnnÚe, Siem van der Gragt, Coco-Mat, de Noordermarkt, Cora Kemperman, Adopteer een Kip, Organic Food for You, etc.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis