Bedrijfsadministratie met Excel + cd-rom BROERSE, W.J

Door zijn didactische kwaliteiten is Bedrijfsadministratie met Excel zeer geschikt voor beginnende hbo-studenten van economische en aanverwante opleidingen die zich de basis-principes van de bedrijfsadministratie eigen moeten maken. Het spreadsheetprogramma Excel neemt het rekenwerk over en verwerkt de ingevoerde gegevens automatisch in de boekhouding (real time). In tegenstelling tot professionele boekhoudpakketten is Excel zeer gebruiksvriendelijk en heeft het een open en toegankelijke structuur. Er is niet veel ervaring vereist met het gebruik van Excel. De cursist kan de aandacht geheel richten op de inhoudelijke achtergronden van het boekhoudkundig model. Het computerprogramma voorkomt en controleert rekenfouten en bevat aanwijzingen voor de juiste invoer van financi gegevens. De aandacht van de cursist wordt gericht op een aantal interessante samenhangen, die bij handmatige verwerking meestal over het hoofd worden gezien.
Bedrijfsadministratie met Excel bevat een cd-rom met alle boekhoudkundige modellen die bij de opdrachten nodig zijn. De cursist kan de opdrachten geheel zelfstandig uitvoeren, zodat het onderwijs docent-onafhankelijk is. Op de cd-rom is ook een uitleg opgenomen met de hoofdlijnen van de bedrijfsadministratie.
In deze tweede druk is het aantal opgaven uitgebreid en is de lay-out aangepast.
Bedrijfsadministratie met Excel bevat alle basiselementen van het boekhoudkundig model. Als alle opdrachten zijn doorgewerkt, heeft de cursist inzicht in de logische samenhang tussen opeenvolgende fasen van het boekhoudkundig model. De totale studietijd is ongeveer veertig uur. Vervolgens is de overstap naar een geautomatiseerd boekhoudpakket, zoals Exact of Multivers, vrij eenvoudig.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 16,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis