De jacht op de veluwepoema BURGER, P. Sagen en geruchten uit het moderne leven

In de zomer van 2005 wandelde er een poema over de Veluwe en door de vaderlandse media. Een leger van politieagenten, poemajagers en cameraploegen slaagde er niet in hem te vangen. Geen wonder: hij bestond alleen in onze fantasie.
Het verhaal over de Veluwepoema is een van de honderden sagen en geruchten over het moderne leven. Je hoort ze van vrienden, vindt ze in je mailbox en leest ze in de krant. Ze gaan over kinderen die ontvoerd worden uit de ballenbak van Ikea en over dieven die elkaar met krijttekens op huizen vertellen waar een rijke buit te halen valt. Over dankbare terroristen en over de gruwelijke Smileybende. Over een meisje dat de koran beledigde en in een hond veranderde, en over bovennatuurlijke bodyguards.
De jacht op de Veluwepoema is het vervolg op de bundels De wraak van de kangoeroe en De gebraden baby, waarin Peter Burger de broodjes aap van de jaren negentig verzamelde. Ook in dit boek volgt hij het spoor van de sterkste verhalen over de aardbol en tot in de verste uithoeken van internet.
Peter Burger (1961) doceert journalistiek aan de Universiteit Leiden en doet onderzoek naar sterke verhalen in het nieuws.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis