Washington DC BURKE, S. & POWERS, A.L. Capitoolreisgids

De serie Capitool reisgidsen staat bekend om zijn prachtige plaatwerk. Het deel 'Washington, DC' vormt hierop geen uitzondering. Deze fraaie stadsgids is geillustreerd met meer dan 700 kleurenfoto's, plattegronden en tekeningen, die een zeer volledig beeld geven van de hoofdstad van de Verenigde Staten en tevens de zetel van de federale regering. Het centrum van Washington is verdeeld in vijf wijken. Aan elke wijk is een hoofdstuk gewijd: van het historische Georgetown tot Capitol Hill, het centrum van de politieke macht. Ook aan uitstapjes buiten de hoofdstad is gedacht. Een apart hoofdstuk geeft informatie over het gebied rond Washington, DC, zoals Mount Vernon, Chesapeake Bay of Gettysburg. De toeristische informatie is zeer volledig, accuraat en 'up to date' en wordt gecompleteerd door een hoofdstuk met praktische informatie en een plattegrond van de metrolijnen op de uitklapbare achterflap.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

De omslag is licht beduimeld. Uitgave 2001

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis