Die Freiheit im "Dritten Alter" BURKHARD, Gudrun Biographische Gesetzmässigkeiten im Leben ab 63

Was bedeutet es, nicht mehr von planetarischen Kräften getragen zu sein? Welche neuen Aufgaben können in der Zeit nach 63 aufgegriffen werden? Wie bereitet man sich auf eine neue Inkarnation vor? Gudrun Burkhard möchte damit dem älteren Menschen die Möglichkeit geben, die Biografiearbeit fortzuführen, die bisher hauptsächlich für das Leben des berufstätigen Menschen entwickelt wurde.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 14,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis