Handboek cerebrovasculaire aandoeningen C.L. Franke ; M. Limburg

Het verschijnen van dit boek markeert het volwassen worden van een gebied in de zorg en de medische wetenschap: medische zorg voor patiënten met een beroerte. Het Handboek cerebrovasculaire aandoeningen pretendeert niet alleen in het dagelijkse gebruik van nut te zijn, maar wil ook een zo compleet mogelijk overzicht geven van het hele gebied.

Opzienbarend is dat in de medische zorg voor patiënten met een beroerte de vernieuwingen in de zorg tot nu toe tot grotere gezondheidswinsten geleid hebben dan louter medisch ingrijpen. Geschat wordt dat de innovaties die in het laatste decennium zijn doorgevoerd, ertoe leiden dat het aantal mensen dat na hun beroerte onafhankelijk van zorg kan leven, is gestegen met 2000 per jaar. Hoewel exacte getallen ontbreken, is het aannemelijk dat in het jaar 2006 bijna de helft van alle patiënten met een beroerte toch nog niet de zorg krijgt op het gewenste niveau: of geen opname op een acute stroke unit, of opname op een unit die niet aan de kwaliteitseisen voldoet. De grote ontwikkelingen in het laatste decennium maken het nodig om een en ander systematisch op een rij te zetten en een overzicht te geven.

Dit boek zal aan een behoefte voldoen door de bundeling van expertise op de verschillende gebieden van de zorg voor patiënten met een beroerte. Niet alleen neurologen en neurologen in opleiding, maar ook huisartsen, verpleeghuisartsen, internisten, intensivisten, revalidatieartsen, cardiologen en paramedici die zorg dragen voor CVA-patiënten, kunnen in deze uitgave informatie vinden ter ondersteuning van hun werkzaamheden.

Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 34,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis