Wild wonders CAIRNS, Peter de mooiste natuur in Europa door de beste fotografen

Wie vindt dat de natuur in Europa saai is en dat alles hier op elkaar lijkt, zal er na het zien van de foto’s in dit boek anders over denken. Je hoeft Europa niet uit voor de meest waanzinnige dieren, natuurgebieden en natuurverschijnselen. Twee jaar geleden nam een aantal fotografen het op voor Europa. De allerbeste natuurfotografen uit heel Europa begonnen gezamenlijk aan het project Wild Wonders of Europe.

De fotografen werden op een missie buiten hun eigen land gestuurd om daar met eigen ogen de natuur te bekijken en vast te leggen. Het groeide uit tot ’s werelds grootste natuurfotoproject. Meer dan 60 fotografen bezochten meer dan 100 natuurgebieden in 45 verschillende landen. Ruben Smit werd als Nederlandse fotograaf aangewezen om in Servië naar natuur te zoeken die je er niet verwacht. Dit alles resulteerde, behalve tentoonstellingen, dvd’s, workshops, presentaties en een interactieve website, in dit schitterende fotoboek. Het boek is de eerste printuitgave van het project en wordt breed ondersteund in alle beschikbare media.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 22,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis