De vriendinnenclub CAPOBIANCHI, Angela

Carolina Cordi is een mooie, elegante vrouw van begin veertig. Ze stamt uit een van de betere families in een Italiaans provinciestadje en is een succesvolle advocaat. Onlangs heeft ze de echtscheidingszaak van Elena op zich genomen, die ze nog kent van de lagere school. Ze waren toen met z'n vijven: Carolina, haar beste vriendin Giulia, Elena, Evelina en Nora Maar Nora blijkt kortgeleden te zijn vermoord. Dan ontvangt Carolina een vreemd pakje: een enveloppe met de arm van een pop erin. Korte tijd later vindt een van de overgebleven vriendinnen ook de dood. In de zoektocht naar het verband tussen deze zaken wordt Carolina geconfronteerd met een gebeurtenis uit het verleden. Ze kan zich er niets van herinneren, maar lijkt er wel voor te moeten boeten.
ANGELA CAPOBIANCHI werkte jarenlang als advocaat. Begin 1999 besloot zij zich helemaal aan haar gezin te wijden en daarnaast te gaan schrijven. Met De vriendinnenclub stootte ze meteen door naar de top van de Italiaanse bestsellerlijst en brak ze internationaal door.
'Capobianchi is getalenteerd en beschikt over een frisse en boeiende schrijfstijl' - La Sicilia

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis