Negen nachten Carvalho, B. roman

Augustus 1939. De jonge, veelbelovende Amerikaanse antropoloog Buell Quain pleegt zelfmoord in het binnenland van Brazili waar hij veldonderzoek heeft gedaan in een indianendorp. Hij laat een handvol brieven na, die geen uitsluitsel geven over de reden van zijn wanhoopsdaad.
Mei 2001. In S Paulo raakt een schrijver in deze vergeten zaak ge eresseerd en stuit in zijn poging tot reconstructie van het drama niet alleen op de angsten en geheimen die Quain met zich meedroeg, maar ook op spoken uit zijn eigen jeugd.
In Negen nachten tast Bernardo Carvalho de grenzen af tussen feit en fictie, schijn en werkelijkheid, en stelt hij ongemakkelijke vragen over de verenigbaarheid van verschillende culturen. Overeenkomsten met Joseph Conrads Hart der duisternis zijn niet toevallig.
Bernardo Carvalho (1960) is journalist en schrijver. Negen nachten werd bekroond met de Pr o Machado de Assis, de belangrijkste literaire prijs in Brazili br>‘De droom van een verloren paradijs en de nachtmerrie van een hel waarin alle communicatie een leugen is.’ - T rama
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Een puik exemplaar.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis