Ecoplaneten CASOLI, FABIENNE & ENCRENAZ, THERESE Op zoek naar leven buiten ons zonnestelsel

EXOPLANETEN - Op zoek naar leven buiten ons zonnestelsel
FABIENNE CASOLI
TH E ENCRENAZ
Zijn we alleen in het heelal? Met die vraag hielden de Griekse filosofen zich al bezig. Epicurus geloofde in het bestaan van een oneindig aantal werelden, maar Aristoteles meende dat de aarde,het centrum van het heelal, uniek was. Na 24 eeuwen van debatteren kunnen astronomen bevestigen dat de aarde niet uniek is. In 1995 werd namelijk de eerste planeet ontdekt rond een ster die sterk op de zon lijkt. Inmiddels zijn er circa tweehonderd van dergelijke 'exoplaneten' ontdekt en het aantal groeit nog elke maand. Een planeet die precies op de aarde lijkt, zit er nog niet tussen. Ijsplaneet OGLE-2005-BLG-390L b heeft tot nu toe het meeste weg van onze planeet, al is het er wel erg koud. Maar de astronomen hebben er alle vertrouwen in: zodra hun instrumenten daartoe in staat zijn, zullen ze echte exo-aardes ontdekken.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis