Online op weg Cees Rijken Een stappenplan voor de online ondernemer

Online op Weg legt je op een laagdrempelige en tijdbesparende manier uit hoe je online van start kunt gaan. Met als uitgangspunt: het opzetten van een website (of een uitbreiding daarvan) en die vervolgens zo populair mogelijk maken. Je hebt je zojuist ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bent voor jezelf begonnen. Of je hebt van je leidinggevende de opdracht gekregen een website te realiseren. Hoe nu verder? Waar moet je digitaal gezien allemaal aan denken? Hoe kom je aan zo'n website? Wat is je doelgroep? En hoe vertel je zoveel mogelijk mensen over het bestaan van de nieuwe website? Online op Weg richt zich niet op een specifiek onderdeel van het internet, zoals alleen social media of alleen zoekmachines, maar biedt juist een overzicht van alles waar je rekening mee moet houden. En zonder teveel technisch vakjargon of wollig taalgebruik, want je hebt als (beginnend) ondernemer wel iets beters te doen dan dikke handboeken te lezen.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 17,47
Voorraad:
Levertijd:

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis