Medical limericks Chris Rockan

Een limerick is een dichtvorm waarin het couplet bestaat uit vijf regels, altijd in een strak metrum. Het vaste onderdeel van iedere limerick zijn grappen, meestal aangevuld met bizarre tekeningen. In een limerick moet altijd de eerste zin op de tweede rijmen, vervolgens de vijfde zin weer op de eerste twee regels. Daarbinnen in liggen de regels drie en vier die op hun beurt weer korter zijn en ook op elkaar moeten rijmen. Over het algemeen is de laatste regel van een limerick de pointe of de uitsmijter. Ook in deze vorm van dichten toont Chris Rockan zijn bedrevenheid. Met zijn geestige limericks over artsen en hun bezigheden heeft hij ook hier weer bizarre tekeningen aan toegevoegd. Een boekwerkje dat veel leesplezier geeft aan ieder die van humor houdt.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 18,02
Voorraad:
Levertijd:

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis