De Geruchten CLAUS, Hugo

In 'De geruchten' keert René Catrijsse, deserteur in een koloniale oorlog, begin jaren zestig terug naar zijn Vlaams geboortedorp. Zijn komst verwekt een reeks mysterieuze incidenten. 'De geruchten' werd bekroond met de Europese Aristeionprijs en de Libris Literatuurprijs 1997.


'Een wreed schoon boek.' - de Volkskrant

'Indrukwekkend, indringend en zelfs wijs.' - Hans Goedkoop, NRC Handelsblad

'Ik vind 'De geruchten' Claus' beste proza sinds 'Het verdriet van België', een boek derhalve - zijn zoveelste - in de categorie superieur.' - Cyrille Offermans

'Ik ben beduusd van die schittering, van de fonkelende virtuositeit.' - Robert Anker, Het Parool

'Wrang en beklijvend.' - Standaard der Letteren
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 15,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

1e druk (1996); gesigneerd; Ex Libris-sticker

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis