Het jaar van de kreeft CLAUS, Hugo Een romance

De hartstochtelijke doch hopeloze verhouding tussen een geslaagde zakenman en een chaotische nerveuze en seksueel gefrustreerde revuekapster. In de pers: 'A book for the millions. Een warm aanbevolen kreeftencocktail.' - Gerrit Komrij 'Een met grote intensiteit opgeroepen beeld van de liefde.' - K.L. Poll, NRC Handelsblad 'Claus is een rasverteller, een virtuoos stilist.' - Ab Visser, Leeuwarder Courant 'Claus benadert die vrouwe zo innig als het een man maar mogelijk is, Toni is de meest volledige, meest levensechte vrouw in zijn oeuvre.' - Wim Zaal, Elseviers Literair Supplement 'Claus heeft als weinig Nederlandse schrijvers een vrouwenfiguur voor ogen getoverd die fascineert.' - J. Bernlef, Algemeen Dagblad
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 5,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

23e druk 1988.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis