Geschichte von Rheinland-Pfalz CLEMENS, Lukas ; Franz, Norbert

Das Bundesland Rheinland-Pfalz fasst alte Kulturräume zusammen, deren Geschichte mehr als 2000 Jahre in die Vergangenheit zurückreichen. Lukas Clemens und Norbert Franz bieten einen kompakten und kompetenten Überblick über die politischen, gesellschaftlichen, kulturellen und wirtschaftlichen Entwicklungen dieser Region von der Frühgeschichte und der römisch geprägten Antike bis zur Entstehung des Bundeslandes und weiter bis in die Gegenwart.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 10,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis