De regels van het spel COLLINA, P. Wat voetbal mij over het leven heeft geleerd

De Italiaanse scheidsrechter, die in Nederland vooral bekend is om zijn kale hoofd (door de ziekte alopecia) en zijn priemende ogen, heeft zijn memoires op papier gezet. Het is ook de scheidsrechter die vooral geliefd is bij het Oranje-publiek na het geven van een strafschop na een buiteling van Ronald de Boer. Collina is een man die zich tot in de kleinste details voorbereidt op een wedstrijd. Hij bekijkt videobanden, kijkt naar de tactiek van het elftal en de techniek van de spelers. Hij zorgt dat hij niet voor verrassingen komt te staan. Want het fluiten van een goede wedstrijd zit 'm vooral in een goede voorbereiding. Het is uiteindelijk een verslag geworden van een persoontje dat zichzelf wel heel goed vindt, maar vooral (beginnende) scheidsrechters kunnen veel hebben aan zijn bevindingen. Meer informatie is te vinden op zijn website www.pierluigicollina.it.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis