Taizé - Wer liebt, wird leben Communauté de Taizé Biblische Gedanken zu wesentlichen Glaubensfragen

Prägnant und aussagekräftig greifen die Brüder von Taizé grundlegende Fragen des Glaubens auf und erschließen sie in der Tradition der Bibel klar und einfühlsam. Sie geben Anregungen zum Nachdenken, die in die Weite und in die Tiefe führen. In den 50 Erläuterungen werden die wesentlichen Inhalte des christlichen Glaubens greifbar, und die lebensnahen Auslegungen machen die biblische Botschaft für unsere Zeit fruchtbar.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 13,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis