E-mails en brieven schrijven in het Nederlands Corriejanne Timmers

Reeks: Prisma Taalbeheersing

Handige schrijfhulp nu geheel gemoderniseerd, inclusief e-mail. Prisma e-mails en brieven schrijven in het Nederlands is de geheel herziene opvolger van Brieven schrijven in het Nederlands, een onderdeel van de bekende reeks Prisma Brievenboeken van Corriejanne Timmers. Deze Prismareeks geniet al tientallen jaren een bijzondere faam in Nederland en België en omvat ook praktische instructieboeken voor correspondentie in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Volledig vernieuwd en gemoderniseerd De adviezen en instructies sluiten naadloos aan bij de hedendaagse correspondentie Er komen technische vragen aan de orde, zoals hoe je een e-mailaccount kunt openen, maar ook vragen over de etiquette in het e-mailverkeer Heldere en praktische aanwijzingen voor alle aspecten van de klassieke brief Met handige taalkundige adviezen en nuttige informatie over de Nederlandse TNT en de Belgische posterijen.
Let op, dit is een ebook!
Voorraad:
Ebook
Verkrijgbaar in
Online
Prijs:
€ 12,99
Voorraad:
Levertijd:

Direct te downloaden

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis