Glimp van de hemel COX-CHAPMAN, Mally & KOOMAN, Lucy bewijzen voor een leven na de dood

In de afgelopen decennia zijn door artsen, verpleegkundigen en psychologen duizenden gevallen opgetekend van mensen die een bijna-doodervaring hadden meegemaakt. Deze ervaringen vertonen, ondanks het feit dat ze voorkomen bij mensen met een totaal verschillende culturele, sociale en levensbeschouwelijke achtergrond, toch vaak gemeenschappelijke kenmerken. Zo hadden velen de indruk honderden meters boven de grond te zweven. Vervolgens schoot men met de snelheid van het licht door een tunnel voor een weerzien met overleden dierbaren en keek men terug op zijn leven in aanwezigheid van een soort hemelse rechters. Een ander algemeen gegeven dat patiënten en onderzoekers rapporteren, is het feit dat na een bijna-doodervaring het leven nooit meer is zoals het vroeger was. Het krijgt voor velen een totaal andere, veel diepere zin en betekenis. Ondermeer door de reacties vanuit de omgeving blijkt het vaak niet eenvoudig deze transformerende ervaring goed te verwerken en de rode draad van het leven weer op te pakken. Het boek is gebaseerd op een vijftigtal interviews, tegen een achtergrond van intensief literatuuronderzoek. De beschreven BDE-ers zijn gewone mensen. Allen zijn ze even door de dood aangeraakt. Daarbij is hen iets overkomen wat gevoelsmatig, persoonlijk en subjectief was, maar waarin de ervaringen van duizenden anderen weerklinken..
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis