Gewoon lekker CRANSTON, M. Marie Claire

Alle Marie Claire-kookboeken gaan over vers voedsel, op eenvoudige manier klaargemaakt. In Gewoon Lekker gaan we de boerenmarkt op om ons te laten verleiden door kersverse heerlijkheden. Wat is inspirerender dan thuiskomen met manden vol robijnrode tomaten, bedauwde appels, verse eieren en bossen pas geplukte tuinkruiden? Of je nu kiest voor een ouderwetse favoriet als gebraden vlees, voor een weelderige schaal biologische groenten of voor gebdak dat nog warm is van de oven, het is tijd om de tafel te dekken voor een feestmaal van gewoon lekker eten.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis