Europa Buitengaats D'HAEN, Theo (red. Koloniale en postkoloniale literaturen in Europese talen

Europa buitengaats is het eerste boek dat een overkoepelend overzicht biedt van literaire tradities, van de Indische archipel tot de Caraïben, van Zuid-Afrika tot 'the Old South'. Niet alleen komen de belangrijkste werken uitgebreid aan bod, ook wordt ingegaan op verbindende thema's als de spanning tussen kolonisator en autochtone bevolking, de fascinatie voor het onbekende en de zoektocht naar een eigen identiteit. Het resultaat is een kleurrijk en verrassend boek, waaraan de liefhebber van verre paradijzen en exotische literatuur veel genoegen zal beleven. Met noten, bibliografie en register. Goede exemplaren, cassette met minimale imperfecties.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 12,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis