Onder volwassenen DAHL, Sophie

Dit is een voorpublicatie van Onder volwassenen, de eerste roman van Sophie Dahl; hilarisch, bitterzoet en hartverscheurend en geschreven met een warm hart en een scherpe pen. Voor alle fans van Witte Oleander en De goddelijke geheimen van de Ya-Ya-zusters. Voor Kitty is opgroeien in Hay House op het Engelse plattland temidden van haar grootouders en allerlei extravagante bezoekers hemets. Maar voor haar moeder, de rusteloze Marina, een spontane schoonheid met zilveren ogen en een passie voor schilderen, biedt dit comfortabele nest niet de spanning en het avontuur waaar ze steeds weer naar op zoek is. Swami-ji, de goeroe van Marina, raadt haar aan haar heil in New York te zoeken. De familie wordt ontwricht en Kitty blijft ontheemd achter op een kleurloze kostschool. Al snel raadt de goeroe Marina aan het gezin te herenigen en komt Kitty weer bij haar moeder wonen. Maar Marina blijft Kitty mee op sleeptouw nemen van New York naar Engeland en betrekt haar kinderen bij al haar dubieuze relatie. Kitty wordt vijftien en moet een keuze gaan maken. blijft ze gevaarlijke spelletjes spelen en onder volwassenen verkeren,of is het tijd om voor zichzelf te kiezen?
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht mocht er meer bekend zijn over uw bestelling.

.
pro-mbooks1 : broekhuis