Euthanasie de praktijk anders bekeken Dam, H. van interviews met nabestaanden

Hoe ervaren naasten van mensen, die euthanasie of hulp bij zelfdoding hebben gekregen, de Nederlandse euthanasiepraktijk? Van artsen weten we dat inmiddels daar is veel onderzoek naar gedaan. Maar de nabestaanden zelf zijn nooit aan het woord geweest. Met dit boek brengt de NVVE, Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde daar verandering in. In veertien interviews vertellen nabestaanden hun ervaringen met euthanasie en hulp bij zelfdoding. Stuk voor stuk indringende, ontroerende verhalen, zowel negatief als positief, die elk een eigen licht werpen op de euthanasiepraktijk in Nederland. De goede kanten van de praktijk, maar ook de schrijnende tekorten komen uitgebreid aan bod. In een nabeschouwing praten directeur Rob Jonquiere en voorzitter Jacob Kohnstamm van de NVVE over de praktijk, de regelgeving en de rol van de politiek.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis